Noormarkun Syke (ent. Noormarkun Naisvoimistelijat ry) on ollut Tähtiseura (ent. Sinettiseura) v. 2010 lähtien.

Tähtiseura -ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Tähtiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Lapsen oman ryhmän tueksi tarvitaan hyvin toimiva seurayhteisö, joka on lapselle hyvä ja turvallinen ympäristö kasvaa.

Tähtiseura -ohjelman laatutekijät täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä. "Suomalainen urheilu loistaa Tähtiseurassa."

Tähtiseuran laatutekijät löydät täältä: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/tahtiseura-ohjelma/tahtiseuran-laatutekijat/