Kausi 1.9.2020-31.5.2021

 

Maanantai
Cheerleading 9-13v 16.30-17.15 Noormarkun yhtenäiskoulu
Cheerleading 6-8v 17.30-18.15 Noormarkun yhtenäiskoulu
Touhutaaperot 1-3v 17.00-17.45

Kankaan koulu

Touhutenavat 4-6v 18.00-18.45

Kankaan koulu

Tiistai
VoikkaMix 7-10v
17.00-17.45 Noormarkun yhtenäiskoulu
VoikkaMix 11-13v
18.00-18.45 Noormarkun yhtenäiskoulu
Keskiviikko
MixTreeni 7-10v 17.00-17.45 Noormarkun yhtenäiskoulu
Satubaletti 4-5v
18.00-18.45 Noormarkun yhtenäiskoulu
Pallokerho 4-6v 17.00-17.45 Kankaan koulu
 Torstai
DanceMix 7-10v
17.00-17.45 Noormarkun yhtenäiskoulu

 

CHEERLEADING

Cheerleadingin alkeistunti, jossa tutustutaan Cheerleadingin perusaskeliin ja -kuvioihin.

Ohjaaja: Olivia Ovaskainen ja Milana Laisi

 

MIXTREENI

Tanssipainotteinen, menevä ja hauska tunti. Tunneilla tanssitaan, pelataan erilaisia pelejä ja tehdään temppuratoja.

Ohjaajat: Wiivi Wallenius ja Neea Setälä

  

PALLOKERHO

Tutustumista eri palloilulajeihin ja pallon käsittelyyn. Leikkimielistä pelailua ja ennen kaikkea liikunnan riemua.

Ohjaajat: Anniina Lahti ja Satu Suntila

 

SATUBALETTI

Satubaletissa harjoitellaan baletin alkeita leikin varjolla. Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, luovuutta ja koordinaatiota. Tavoitteena on saada lapset innostumaan tanssin ja liikunnan maailmasta iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tervetuloa mukaan tanssimaan ja nauttimaan liikkeestä ja musiikista!

Mukaan tunneille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuissa. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

Ohjaajat: Ellamaria Nurmi ja Saimi Räisänen.

 

DANCEMIX

Iloittelua ja tanssin huumaa tunnilla, jossa vaikutteita eri tanssilajeista.

Ohjaajat: Milana Laisi ja Miisa Viita

 

TOUHUTAAPEROT

Touhutaaperot on 1-3-vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen perheliikuntatunti, jossa liikutaan, leikitään ja temppuillaan yhdessä. Tunnin tarkoitus on saada hiki pintaan ja hyvä mieli niin lapselle kuin aikuisellekin. Tunti kehittää lapsen perusliikuntataitoja, oman kehon tuntemusta ja hallintaa sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Tasapaino, uskallus ja ketteryys kehittyvät huomaamatta tutun aikuisen kanssa touhuillessa. Tunti koostuu teemoittain vaihdellen liikuntaleikeistä, musiikkiliikunnasta, loruttelusta sekä erilaisiin liikuntavälineisiin tutustumisesta. Lapsi on valmis osallistumaan tunnille kun hän osaa kävellä / jusota ja malttaa hetkeksi ruhoittua kuuntelemaan ohjeita.

-Mukaan tunnille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan soveltuva tvaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuilla. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

-Touhutaaperot -jumpan maksu on 50€ ensimmäisestä lapsesta ja sisaruksista 10€/hlö

Ohjaajat: Laura Viljanen ja Saija Alhonpää

 

TOUHUTENAVAT

Touhutenavat on 4-6-vuotiaille lapsille suunnattu tunti, jossa liikutaan liikkumisen ilosta, yhdessä leikkien, temppuillen, pelaillen. Tunti kehittää lapsen motoriikkaa, tasapainoa, ketteryyttä, oman kehon tuntemusta ja hallintaa sekä sosiaalisuutta ja ryhmässä toimimisen taitoja. Tunti sisältää musiikkiliikuntaa, liikuntaleikkejä ja erilaisten välineiden käyttöä. Touhutenavissa lapsi saa päästää mielikuvituksensa valloilleen, sillä tunnit on suunniteltu erilaisten teemojen ympärille. Mukaan touhutenaviin lapsi voi tulla, kun hän on valmis olemaan hetken erossa vanhemmistaan, ja liikkumaan ohjaajan ohjeita kuunnellen ja noudattaen.

-Mukaan tunnille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuilla. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

Ohjaajat: Laura Viljanen ja Saija Alhonpää

 

VOIKKAMIX

Tunnilla lapset pääsevät tutustumaan monipuolisesti voimisteluun ilon kautta. Tunti kehittää fyysistä kuntoa, tasapainoa, koordinaatiota, notkeutta ja ketteryyttä yhdistellen voimistelun eri muotoja telinevoimistelusta tanssilliseen voimisteluun - erilaisia välineitä hyödyntäen.

Omaa kehitystä on helppo seurata käytössä olevan voimistelupassin avulla.

Ohjaajat: Rosanna Lönnberg ja Venla Mäensivu