Kausi 2.9.2019-31.5.2020

 

Maanantai
Cheerleading 6-8v 17.00-18.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
Cheerleading 9-13v 18.00-19.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
Touhutaaperot 1-3v 17.00-18.00

Taatan tupa

Touhutenavat 4-6v 18.00-19.00

Taatan tupa

Tiistai
VoikkaMix 7-10v
17.00-18.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
Pallokerho 4-6v
18.00-18.45 Noormarkun yhtenäiskoulu
Keskiviikko
Showtanssi 7-9v 17.00-18.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
Satubaletti 4-6v
18.00-19.00 Noormarkun yhtenäiskoulu
 Torstai
MixDance 9-12v
19.00-20.00 Taatan tupa

CHEERLEADING

Cheerleadingin alkeistunti, jossa tutustutaan Cheerleadingin perusaskeliin ja -kuvioihin.

Ohjaajat: Minea Vuorinen, Emma Kanersalo ja Venla Mäensivu

 

MIXDANCE

Monipuolista liikuntaa musiikin tahdissa. Pelailua, tanssia ja ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa!

Ohjaajat Josefiina Koivula ja Eveliina Koivula

  

PALLOKERHO

Tutustumista eri palloilulajeihin ja mukavaa yhdessä pelaamista.

Ohjaaja: Okko Kivinen

 

SATUBALETTI

Satubaletissa harjoitellaan baletin alkeita leikin varjolla. Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, luovuutta ja koordinaatiota. Tavoitteena on saada lapset innostumaan tanssin ja liikunnan maailmasta iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tervetuloa mukaan tanssimaan ja nauttimaan liikkeestä ja musiikista!

Mukaan tunneille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan sopivat vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuissa. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

Ohjaaja: Ellamaria Nurmi ja Saimi Räisänen.

 

SHOWTANSSI

Showtanssi on menevä ja hauska tanssitunti, jossa vaikutteita on otettu eri tanssilajeista. Hyppää mukaan iloiseen menoon!

Ohjaajat: Wiivi Vallenius ja Neea Setälä

 

TOUHUTAAPEROT

Touhutaaperot on 1-3-vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen perheliikuntatunti, jossa liikutaan, leikitään ja temppuillaan yhdessä. Perheliikunnassa tarkoituksena on saada hiki pintaan ja hyvä mieli niin lapselle kuin aikuisellekin. Lapsi on valmis osallistumaan tunnille kun hän osaa kävellä / juosta ja malttaa hetkeksi  rauhoittua kuuntelemaan ohjeita. Tunti kehittää lapsen perusliikuntataitoja, oman kehon tuntemusta ja hallintaa sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Tasapaino, uskallus ja ketteryys kehittyvät huomaamatta tutun aikuisen kanssa jumppaillessa. Tunti kostuu teemoittain vaihdellen liikuntaleikeistä, musiikkiliikunnasta, lorutteluista sekä erilaisten liikuntavälineiden käytöstä.

Touhutaaperot-jumpan kauden maksu on 50e ensimmäisestä lapsesta ja sisaruksista 10e/hlö, mikäli he eivät jo ole Noormarkun Naisvoimistelijoiden jäseniä. Mikäli sisarus on jo maksanut jäsenmaksun muiden jumppien kohdalla, hän saa osallistua lisämaksutta touhutaaperoihin.

Ohjaajat: Rosanna Lönnberg ja Viena Mäensivu

 

TOUHUTENAVAT

Touhutenavat on 4-6-vuotiaille lapsille suunnattu tunti, jossa liikutaan liikkumisen ilosta, yhdessä leikkien, temppuillen, pelaillen. Tunti kehittää lapsen motoriikkaa, tasapainoa, ketteryyttä, oman kehon tuntemusta ja hallintaa sekä sosiaalisuutta ja ryhmässä toimimisen taitoja. Tunti sisältää musiikkiliikuntaa, liikuntaleikkejä ja erilaisten välineiden käyttöä. Touhutenavissa lapsi saa päästää mielikuvituksensa valloilleen, sillä tunnit on suunniteltu erilaisten teemojen ympärille. Mukaan touhutenaviin lapsi voi tulla, kun hän on valmis olemaan hetken erossa vanhemmistaan, ja liikkumaan ohjaajan ohjeita kuunnellen ja noudattaen. Mukaan ryhmään mahtuu 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjaajat: Rosanna Lönnberg ja Viena Mäensivu

 

VOIKKAMIX

Tunnilla lapset pääsevät tutustumaan monipuolisesti voimisteluun ja telinevoimisteluun ilon kautta. Käytössä on voimistelupassi, jonka avulla on helppo seurata edistymistä.

Ohjaajat: Anni Räisänen ja Emilia Tuomainen