Kausi 4.9.2023-31.5.2024

 

 

Maanantai

NinjaGym 6-7v

17.00-17.55

Yhtenäiskoulu

DanceMix 7-10v

17.00-18.00

Kankaan koulu

NinjaGym 4-5v

18.00-18.45

Yhtenäiskoulu

Pallokerho 4-6v

18.00-18.45

Kankaan koulu

Tiistai

FreeGym +10v

16.00-.17.00

Urheilutalo

Tempputaaperot 1-3v

17.15-18.00

Yhtenäiskoulu

NinjaGym 8-9v

17.00-18.00

Urheilutalo

Keskiviikko

Cheerleading +9v 16.00-17.15

Urheilutalo

Cheerleading 6-8v 17.15-18.00

Urheilutalo

Touhutaaperot 1-3v 17.15-18.00

Kankaan koulu

Torstai

Satutanssi 4-6v

17.00-17.45

Yhtenäiskoulu

Telinevoimistelu 5-7v

17.00-17.45

Kankaan koulu

Telinevoimistelu 8-12v

18.00-19.00

Kankaan koulu

 

 

 

CHEERLEADING

Cheerleadingin alkeistunti, jossa tutustutaan Cheerleadingin perusaskeliin ja -kuvioihin.

Ohjaajat: Venla Uusimäki ja Wilma Mäensivu .

Paikka: Urheilutalo

 

STREETDANCE

Tanssipainotteinen, menevä ja hauska tunti. Tunneilla tanssitaan, pelataan erilaisia pelejä ja tehdään temppuratoja sekä lihaskuntoa.

Ohjaajat: Wiivi Wallenius ja Aino Niinisalo

Paikka: Yhtenäiskoulu

   

SATUTANSSI

Tunneilla opetellaan oman kehon käyttöä ja hallintaa, perusliikuntataitoja, luovuutta ja koordinaatiota. Tunneilla keskiössä on leikinomaisuus, luova liike ja lapsilähtöiset mielikuvat. Tavoitteena on saada lapset innostumaan tanssin ja liikunnan maailmasta. Tunnit alkavat virittävillä ja kehoa lämmittävillä harjoituksilla. Tervetuloa mukaan tanssimaan ja nauttimaan liikkeestä ja musiikista!

Tanssiasuksi liikkumiseen sopivat vaatteet ja paljaat jalat. Pitkät hiukset laitetaan kiinni ja korut jätetään kotiin.

Ohjaajat: Rosanna Lönnberg ja Emma Lahtinen

Paikka: Yhtenäiskoulu

 

DANCEMIX

Iloittelua ja tanssin huumaa tunnilla, jossa vaikutteita eri tanssilajeista.

Ohjaajat: Monica Laisi, Emma Lahtinen ja Ronja Kallioinen

Paikka: Kankaan koulu

 

PALLOKERHO

Tutustumista eri palloilulajeihin pelien ja leikkien kautta. Pelailun lomassa kehittyvät huomaamatta perusliikuntataidot, erilaisten välineiden käyttö ja ympäröivän tilan hahmoittamiskyvyt. Kokeillaan lajeja jalkapallosta pesäpalloon, frisbeen heitosta keilaukseen ja kaikkea tältä väliltä. Rentoa meininkiä ja liikunnan iloa!

Ohjaajat: Jenniina Lammi ja Jessica Uppgård

Paikka: Kankaan koulu

 

TOUHUTAAPEROT

Touhutaaperot on 1-3-vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen perheliikuntatunti, jossa liikutaan, leikitään ja temppuillaan yhdessä. Tunnin tarkoitus on saada hiki pintaan ja hyvä mieli niin lapselle kuin aikuisellekin. Tunti kehittää lapsen perusliikuntataitoja, oman kehon tuntemusta ja hallintaa sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Tasapaino, uskallus ja ketteryys kehittyvät huomaamatta tutun aikuisen kanssa touhuillessa. Tunti koostuu teemoittain vaihdellen liikuntaleikeistä, musiikkiliikunnasta, loruttelusta sekä erilaisiin liikuntavälineisiin tutustumisesta. Lapsi on valmis osallistumaan tunnille kun hän osaa kävellä / juosta ja malttaa hetkeksi rauhoittua kuuntelemaan ohjeita.

-Mukaan tunnille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan soveltuva vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuilla. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

-Touhutaaperot -jumpan maksu on 70€ ensimmäisestä lapsesta ja sisaruksista 10€/hlö

Ohjaaja: Ellamaria Ojala ja Lotta Pokela

Paikka: Kankaan koulu

 

TEMPPUTAAPEROT

Tempputaaperot on 1-3-vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen perheliikuntatunti, jossa liikutaan, leikitään ja temppuillaan yhdessä. Tunnin tarkoitus on saada hiki pintaan ja hyvä mieli niin lapselle kuin aikuisellekin. Tunti kehittää lapsen perusliikuntataitoja, oman kehon tuntemusta ja hallintaa sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Tasapaino, uskallus ja ketteryys kehittyvät huomaamatta tutun aikuisen kanssa touhuillessa. Tunti koostuu teemoittain vaihdellen liikuntaleikeistä, temppuilusta, erilaisiin liikuntavälineisiin tutustumisesta rentoutukseen ja venyttelyyn. Lapsi on valmis osallistumaan tunnille kun hän osaa kävellä / juosta ja malttaa hetkeksi rauhoittua kuuntelemaan ohjeita.

-Mukaan tunnille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan soveltuva vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuilla. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

Tämä tunti alkaa kuukauden muita jäljessä, joten hinta on 60€/lapsi ja sisarus 10€.

Ohjaaja Rosanna Lönnberg

Paikka: Noormarkun yhtenäiskoulu

 

NINJAGYM

Ninjagym-tunnit soveltuvat noin 4-10-vuotiaille innokkaille ja kokeilunhaluisille ninjoille. Tunneilla tutustutaan perusliikuntataitohin, voimistelun alkeistaitoihin ja parkouriin siten, että kauden lopussa vanhemmat ovat taatusti haltioissaan pikku-Ninjojen taidoista. Ninjagym-tunneilla saa varmasti hien pintaan, oppii uusia asioita sekä vahvistaa arjessakin tarpeellisia perusliikuntataitoja. Ninjagym sopii hyvin myös lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi.

-Mukaan tunnille lapsi tarvitsee joustavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä juomapullon. Liikkua voi avojaloin tai jumppatossuilla. Pitkät hiukset olisi hyvä laittaa kiinni.

Ohjaajat: Helena Uppgård, Satu Suntila, Lotta Nylund ja Guno Virrit

Paikka: Yhtenäiskoulu ja urheilutalo

 

FREEGYM

Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Harjoitellaan monipuolisesti erilaisia temppuja ja perusliikuntataitoja. Tunnilla löytyy vivahteita myös parkourista ja trikkauksesta sekä voimaharjoittelusta. Tavoitteena on, että tunneilla on enemmän tekemistä ja vähemmän jonottamista! 

Ohjaajat: Helena Uppgård, Satu Suntila, Lotta Nylund ja Guno Virrit

Paikka: Noormarkun urheilutalo

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

 

TELINEVOIMISTELU

Tunnilla lapset pääsevät tutustumaan monipuolisesti voimisteluun ilon kautta. Tunti kehittää fyysistä kuntoa, tasapainoa, koordinaatiota, notkeutta ja ketteryyttä yhdistellen voimistelun eri muotoja telinevoimistelusta tanssilliseen voimisteluun - erilaisia välineitä hyödyntäen.

Omaa kehitystä on helppo seurata käytössä olevan voimistelupassin avulla.

Ohjaajat: Saimi Räisänen, Sanni Iitti ja Ronja Kallioinen

Paikka: Kankaan koulu