Heippa jäsenet!

Pääsemme aloittamaan 25.1. lasten tunnit. Touhutaaperot-ryhmä jumppaa ulkona Kankaan koulun pihassa ja sovitusti ulkoillaan myös muualla. 

Aikuisten tunnit ovat valitettavasti toistaiseksi peruttu ja jatkosta ei ole vielä tietoa. Ilmoitamme heti kun tiedämme koska päästään aloittamaan myös aikuisten tunnit. 

Aikuisille tarjoamme kotitreenejä etänä facebookissa siihen asti, kunnes saadaan jälleen salivuoroja käyttöömme. 

 

Lasten tuntien osalta syksyn ohjeet pysyvät voimassa seuraavin lisäyksin: 

Ohjaajat käyttävät tunneilla maskia

Vain alle kouluikäisten lasten saattajat päästetään aula- ja pukutiloihin, ja saattajille maskipakko. 

Aula- ja pukutiloissa huolehdittava turvaväleistä

Ohjaajat huolehtivat siitä, että edellinen ryhmä poistuu aula- ja pukutiloista ennen kuin seuraava ryhmä otetaan sisälle, joten tämä kannattaa huomioida vaatetuksessa. Edelleen jumppavaatteet valmiiksi päälle ulkovaatteiden alle.

Jumppasalissakin pyritään noudattamaan turvavälejä, ja tästä on hyvä kotona etukäteen lasten kanssa keskustella: erilaiset hippa- ym. leikit, joissa lähikontaktia tulee, on valitettavasti nyt jätettävä tunneilla leikkimättä, ja keksittävä muuta kivaa niiden tilalle.

Ohjaajat huolehtivat jokaisen jumpparin huolellisen käsipesun ennen saliin menoa, ja sieltä poistuttaessa, mutta tästäkin on hyvä lapsia kotona muistutella. 

Käsidesiä on edelleen tunneilla käytettävissä

Käytettävät välineet puhdistetaan ennen ja jälkeen käytön, ja omia välineitä saa ja kannattaa tunneilla käyttää, mikäli sellaisia löytyy.

Kauden alussa, ensimmäisten viikkojen aikana, on lastenryhmissä joku johtokunnan jäsenistä ohjaajien apuna, ohjaamassa ja valvomassa uusien tiukennettujen ohjeiden käyttöönottoa. Tarvittaessa käytäntöä jatketaan kauemminkin.

Muistetaan että edelleenkään jumpalle ei voi tulla, jos on pienintäkään ylähengitystie- tai suolistoinfektion oiretta. 

Kiva että pääsemme aloittamaan nyt lasten ja nuorten jumpat. Mukavia kotitreenejä myös kaikille!