Hyvät Sykeläiset

 

Tämä poikkeuksellinen jumppavuosi alkaa olla lopuillaan. Keväällä jumppakausi päättyi lyhyeen maaliskuussa korona pandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Syksyn saimme onneksi harrastaa lähes normaalisti, mutta nyt pandemian toinen aalto on valitettavasti iskenyt myös tänne Satakuntaan. Koska Pohjois-Satakunta on leviämisvaiheessa ja muu Satakunta kiihtymisvaiheessa, on Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä tänä viikonloppuna antanut uudet ohjeistukset sisätiloissa järjestettävälle ryhmäliikunnalle. Voit hakutessasi lukea ohjeistuksen kokonaisuudessaan osoitteessa: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

 

Syke haluaa toimia vallitsevassa tilanteessa vastuullisesti noudattaen sekä alueellisia että Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksia ( https://www.voimistelu.fi/fi/Uutiset-ja-materiaalit/Uutishuone/Artikkeli/ArticleId/3617?Return=56 )ja siksi PÄÄTTÄÄKIN SYYSKAUTENSA tänään sunnuntaina 29.11.20 paitsi aikuisten, MYÖS lasten ja nuorten harrasteryhmien osalta, sillä yrityksestä huolimatta turvavälien pitäminen lasten ryhmissä on osoittautunut haasteelliseksi, emmekä halua ottaa turhia riskejä taudin leviämisen suhteen! 

 

Kiitämme kaikkia jäseniämme sekä ohjaajiamme kuluneesta syyskaudesta! Toivotamme kaikille rentouttavaa ja rauhallista joulua, ja toivomme, että loppiaisen jälkeen pääsemme jatkamaan jälleen toimintaamme!