Tervetuloa mukaan Noormarkun Sykkeen syyskauden toimintaan! Seuramme syyskausi käynnistyy tiistaina 1.9.2020 ja odotamme jo innolla näkevämme juuri sinut taas tunneillamme. 

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta! 

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen: 

- Tulethan seuramme tunnille ainoastaan TÄYSIN TERVEENÄ. Huomioi lievätkin oireet. 

- Myös saattajien tulee olla terveitä, mikäli käyttävät samoja odotustiloja. 

- Pidä huolta HYVÄSTÄ KÄSIHYGIENIASTA. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. 

- Huomioi myös oikeaoppinen YSKIMISTEKNIIKKA. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan ja pese tai desinfioi kätesi tämän jälkeen. 

- Saavu tunneille valmiiksi treenivaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua. Pyrimme välttämään yhteisissä tiloissa oleskelua. 

Tästä syystä yhtenäiskoululla emme ota käyttöön alakerran pukuhuoneita, jotta käytäville ja pukuhuoneisiin ei muodostu ruuhkaa. Kulku yhtenäiskoulun saliin tapahtuu kevään tapaan yläaulan kautta. 

Kankaankoululla on käytössä kaksi pukuhuonetta, joita on käytettävä tasaisesti, jotta ruuhkilta vältytään. Esim. touhutaaperot ovat tottuneet käyttämään vasemmanpuoleista pukuhuonetta ja touhutenavat oikeanpuolesta, jotta tuntien välissä ryhmien vaihdot sujuvat jouhevasti. 

- Saliin siirrytään ainoastaan huolellisen KÄSIPESUN jälkeen. Kädet pestään myös tunnin jälkeen. Käsidesiä on käytettävissä tunnin aikana. 

- Muista turvavälit niin salissa kuin odotustilaoissa sekä peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.  

- Vältämme turhia lähikontakteja seuramme tiloissa, eli vältäthän mm. kättelyä ja halailua ystäviä nähdessäsi. Tämän huomioimme myös tuntien sisällössä parhaamme mukaan. 

- Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.   

- Yhteiset välineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle. Olemme lyhentäneet lasten ja nuorten tuntien kestoa tällä kaudella 45 minuuttiin juuri tästä syystä ja siksi, jotta ryhmien vaihdossa ei syntyisi ruuhkaa pukuhuoneisiin ja auloihin.

- Seuramme toivoo jumppareiden käyttävän mahdollisimman paljon omia välineitä, erityisesti oma jumppamatto on tärkeä olla kaikilla mukana niillä tunneilla, jossa sitä tarvitaan. 

- Jos olet matkustanut ulkomailla, osallistunut kotimaassa massatapahtumaan pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.  

- Mikäli lähipiirissäsi on epäily tartunnasta, saavuthan seuramme tunnille, vasta sitten kun tilanne on covid19-näytteellä selvitetty ja epäily aiheettomaksi todettu.  

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta. 

 Jokainen seuramme jäsen ja perhe tekee itse päätöksen seuramme toimintaan osallistumisesta. Mikäli perheessä on riskiryhmäläisiä tulee tämä huomioida pohdittaessa tunneille osallistumista. Jokainen jäsen osallistuu seuramme toimintaan omalla vastuullaan.

 Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu Porin perusturvan tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi tärkeää ja toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

 Lisätietoa tarvittaessa: pj. Rosanna Lönnberg (Sh, Th, TtM) 040-7376479 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.